Πολλές φορές από τους ιούς που κολλάμε μπορεί να επηρεάσει το λειτουργικό σύστημα σε αυτήν την περίπτωση είναι απαραίτητο το format.

x

Αφαίρεση ιών από Laptop

Είναι μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις, συμβαίνει σχεδόν σε κάθε Laptop ή υπολογιστή και το καταλαβαίνουμε όταν ξεκινά να κολάει, να γίνεται πολύ αργό σε κάθε άνοιγμα ενός προγράμματος, να ανοίγουν εικονίδια ή προγράμματα χωρίς να τα έχουμε επιλέξει, ακόμη και να μας επηρεάζει τη γραμματοσειρά στα προγράμματα ή στα κείμενα.

Αυτό συμβαίνει όταν το Laptop χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να γίνεται σωστή ή καθόλου ενημέρωση antivirus. Mπορεί κάλλιστα να συμβεί και όταν κατεβάζουμε προγράμματα τα οποία όπως ονομάζονται στη γλώσσα των υπολογιστών ''σκουπίδια'' μπορεί να κρύβουν επικίνδυνους ιούς.

Σ'αυτή τη περίπτωση εάν δεν μπορούμε να απομακρύνουμε μόνο τους ιούς που κολλήσαμε, ξανάκάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και επανέρχεται ο υπολογιστής στην αρχική του μορφή.

Οι τεχνικοί του md technology μπορούν να εντοπίσουν την βλάβη στο αγαπημένο σας Laptop, να σας ενημερώσουν για το κόστος και να σας το παραδώσουν την επόμενη μέρα.

Τιμοκατάλογος

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
Υπηρεσία Χρόνος Εργασίας Εγγύηση Τιμή
Αφαίρεση ιών 1-4 Ώρες - 20 €
Εγκατάσταση antivirus 30 λεπτά – 1 ώρα - 10 €
Εγκατάσταση antivirus και Αφαίρεση ιών 1-4 Ώρες - 25 €